Betul ke set menyusu Shaklee murah?

set menyusu shaklee

Set menyusu Shaklee murah ke? Ramai orang dah mula bertanya sebab setiap ibu mempunyai bajet tersendiri setiap bulan. Ada yang terlebih mampu, ada yang kurang sikit, tetapi tetap mahu menikmati kehebatan produk penyusuan Shaklee. Di sini ditunjukkan senarai produk dalam set menyusu Shaklee, murah mahal puan-puan lah tentukan. Insyaallah memenuhi keperluan bajet setiap insan Produk [...]

Susu badan tahan berapa lama selepas diperah?

berapa lama susu ibu boleh tahan

Soalan lazim yang saya biasa dapat daripada rakan-rakan wanita yang ternampak saya sedang memerah susu di surau ialah susu badan tahan berapa lama? Untuk menjawab persoalan ini, ada beberapa keadaan atau tempat penyimpanan yang mempengaruhi kesegaran susu perahan ibu. 1. Suhu bilik Susu ibu segar yang baru diperah biasanya akan tahan selama 4 atau 5 jam [...]

3 Bekas menyimpan susu ibu yang tidak saya sukai

set menyusu shaklee

Dalam melusuri perjalanan penyusuan ibu saya, terdapat beberapa bekas menyimpan susu ibu yang saya tidak suka gunakan atas pelbagai sebab. 1. Storage trays Storage trays berupa seperti petak-petak ais yang biasa kita gunakan untuk menyediakan air batu di dalam peti ais. Setiap petak boleh diisikan sebanyak 1 atau 2 ounce bergantung kepada saiz. Kaedah ini [...]

3 peralatan dan cara menyimpan susu perahan ibu

cara menyimpan susu perahan ibu

Berdasarkan pengalaman saya selama 3 kali melalui fasa menyusukan anak, ingin saya kongsikan peralatan dan cara-cara menyimpan susu perahan ibu yang pernah saya gunakan, bersesuaian dengan perubahan lifestyle and keadaan hidup saya sekeluarga. 1. Storage bottles – botol penyimpanan susu ibu Saya gunakan kaedah ini semasa menyusukan anak pertama. Sebenarnya tiada yang pelik berkenaan storage [...]

Mengapa saya menulis blog ini?

pengedar shaklee kemaman kerteh terengganu

Kenapa saya menulis blog ini? 1. I LUV Breasfeeding!! Saya amat bersemangat kalau bercerita tentang penyusuan ibu. Excited terlebih! Lagi-lagi kalau orang datang pada saya untuk daptkan khidmat nasihat (yang tak bertauliah ke? hehe) I am a breastfeeding advocator. Kalau ada kawan-kawan yang nak dapat baby tu, siaplah dapat mini-ceramah dari saya macam mana nak [...]

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!